Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ağustos 2016 - 12:13 Yorum: 0

Dilenciler halkı canından bezdirdi

MARDİN (İHA) – Mardin'de cami önlerini, kaldırımları, sokakları, işlek caddeleri ve sinyalizasyon kavşaklarını mesken tutan dilenciler, halkı canından...

Dilenciler halkı canından bezdirdi

MARDİN (İHA) – Mardin'de cami önlerini, kaldırımları, sokakları, işlek caddeleri ve sinyalizasyon kavşaklarını mesken tutan dilenciler, halkı canından bezdirdi.

Mardin'de kentin en işlek caddeleri, camii önleri, kaldırımlar, sokaklar ve sinyalizasyon kavşakları adeta dilencilerin istilasına uğramış durumda.

Özellikle kadın ve çocuklardan oluşan yabancı uyruklu dilenciler, tuttukları evin kirasını ve karınlarını doyurmak için para topladıklarını öne sürüyorlar. Gün gittikçe sayıları çoğalan dilencilerden rahatsız olan halk, yetkililerden önlem alınmasını talep ediyor. Yabancı uyruklu dilencilerin her tarafta karşılarına çıktığını dile getiren Abdullah Yiğit, "İş yerine geliyorlar, evlere gidiyorlar, sokakta yürürken, araç kullanırken karşımıza çıkıyorlar. Artık yetkililerin buna bir dur demesi lazım. Israrcı tavırlarından bıktık. Para vermeyinceye kadar gitmiyorlar. Özelikle belediyeye bağlı zabıta memurlarının dilencileri toplayarak kamplara götürmesi gerekir. Bu sorun biran önce çözülmelidir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber