Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Eylül 2016 - 13:33 Yorum: 0

Diler: “Kurban bayramı’nda ihtiyaç sahiplerini unutmayalım”

Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Yılmaz Diler, başta Erzurum olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutladığını belirterek,...

Diler: “Kurban bayramı’nda ihtiyaç sahiplerini unutmayalım”

Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Yılmaz Diler, başta Erzurum olmak üzere tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutladığını belirterek, "Kurban Bayramı, yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Bu bayramda ihtiyaç sahiplerini unutmayalım" dedi.

Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Başkanı Yılmaz Diler, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yaptığı yazılı açıklamada Kurban Bayramı'nın Müslümanlara bir armağan olduğuna işaret eden Diler, bu Kurban Bayramı'nda yoksul ve ihtiyaç sahiplerine gereken yardımların ulaştırılması gerektiğini kaydetti. Başkan Diler, mesajına şöyle devam etti; "Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bayramlar bizi bir araya getiren, sıla özlemlerimizi gideren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren günlerdir. Bu günlerin değerini bilmeliyiz. İbadetlerimizi yerine getirerek idrak edeceğimiz Kurban Bayramının tüm İslam Âlemine barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi duasıyla, sendika üyelerimizin ve Erzurumlu vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber