Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Nisan 2022 - 09:38 Yorum: 0

Dilovası Hastane Yolu’nda sondaj çalışması bitti

Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım projesinde sondaj çalışması tamamlandı

Dilovası Hastane Yolu’nda sondaj çalışması bitti

Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım projesinde sondaj çalışması tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, "Dilovası Hastane Yolu Viyadük Yapım" projesinde çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir, Dilovası'na ilçe merkezinden Dilovası Devlet Hastanesi'ne ulaşımın kolay şekilde sağlanacağı 935 metrelik duble yol üzerinde 212 metre uzunluğunda, 14 metre genişliğinde 6 açıklıklı bir viyadük inşa edecek. İlçe merkezi ile Dilovası Devlet Hastanesi arasındaki ulaşıma güven ve konfor getirecek olan projede ilk aşama tamamlandı. Bu bağlamda sondaj çalışmasını tamamlayan ekipler yakın, zamanda viyadük ayaklarının temelini atacak. 44 bin 875 metreküp kazı çalışmasının yapılacağı projenin yapımında 7 bin 235 metreküp beton ve bin 412 ton nervüllü demir kullanılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber