Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Eylül 2016 - 14:23 Yorum: 0

Dilovası protokolü Kent Bayramlaşmasına katıldı

Dilovası'nda Kurban Bayramı birlik ve beraberlik içerisinde kutlandı.

Dilovası protokolü Kent Bayramlaşmasına katıldı

Dilovası'nda Kurban Bayramı birlik ve beraberlik içerisinde kutlandı. Dilovası Belediyesi önünde gerçekleşen Kent Bayramlaşmasına Dilovası protokolü katıldı.

Dilovası'nda kent bayramlaşması Dilovası Belediye binasının önünde yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katılım sağladığı bayramlaşma törenine; Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye personeli katıldı.

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar; "Bayramlar birlik beraberliğin en güzel örneklerinin gösterildiği günlerdir. Bugün de bunun en güzel örneğini Dilovası'nda gösteriyoruz. Her yıl olduğu gibi ilçemizde samimi bir şekilde bayramımızı geçiriyoruz. Ancak ne yazık ki içimiz biraz buruk. Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle milletçe çok üzgünüz. Ben bu vesileyle vatan toprağını kahramanca savunurken kahramanca şehit olan askerlerimizi, polislerimizi rahmetle minnetle anıyorum. İnanıyorum ki terör belasından da milletimiz biran önce kurtulacaktır" dedi.

Dilovası protokolü Kent Bayramlaşmasına katıldı

Dilovası protokolü Kent Bayramlaşmasına katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber