Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2020 - 15:58 Yorum: 0

Dilovası’na 400 yeni çöp konteyneri

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptığı ziyaretlerde sözünü aldığı 400 yeni çöp konteynerinin ilçeye...

Dilovası’na 400 yeni çöp konteyneri

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptığı ziyaretlerde sözünü aldığı 400 yeni çöp konteynerinin ilçeye dağıtımına başlandı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in göreve gelmesinin ardından gerçekleştirdiği Ankara ziyaretlerinden birisi olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ve Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığı'ndan sözü alınan yeni çöp konteynerleri önceki gün Dilovası'na teslim edildi. Alınan konteynerlerin Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki mahallelere dağıtımına başlandı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Şayir, "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin ihtiyaçları konusunda Ankara'da çeşitli temaslarda bulunduk. Bakanlıklar düzeyinde yaptığımız ziyaretlerimiz meyvelerini veriyor" dedi.

Dilovası’na 400 yeni çöp konteyneri

Dilovası’na 400 yeni çöp konteyneri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber