Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 11:45 Yorum: 0

Dinar’da yan flüt kursu açıldı

Afyonkarahisar Dinar ilçesindeki Şehit Selçuk Gürdal Ortaokulundaki "yan flüt kursu" Belediye Başkanı Saffer Acar ve protokol üyelerinin katılımı ile...

Dinar’da yan flüt kursu açıldı

Afyonkarahisar Dinar ilçesindeki Şehit Selçuk Gürdal Ortaokulundaki "yan flüt kursu" Belediye Başkanı Saffer Acar ve protokol üyelerinin katılımı ile açıldı.

Şehit Selçuk Gürdal Ortaokulunda gerçekleştirilen açılış törenine Kaymakam Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı Fakültesi Müdürü Doç Dr. Uğur Türkmen katıldı.

Dinar Belediyesi, AKÜ Devlet Konservatuarı, Dinar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve TOKİ Şehit Selçuk Gürdal Okulu iş birliği ile açılan kursun öğretmenliğini ise SPK Okulunda görev yapan Müzik Öğretmeni Esma Dilman'ın yapacağı kaydedildi.

Öte yandan, AKÜ Devlet Konservatuarında görev yapan Öğretim Görevlileri'nin de flüt kursiyerlerine zaman zaman eğitim vereceği öğrenildi.

Kursiyerlerin AKÜ Devlet Konservatuarı ve Dinar Belediyesi iş birliği içerisinde gerçekleştirilen Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivalinde konser vereceği belirtildi.

Dinar’da yan flüt kursu açıldı

Dinar’da yan flüt kursu açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber