Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ramazan 2015 06 Ağustos 2013 - 11:48 Yorum: 0

Dini Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsattır

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, dini bayramlar kırgınlık, dargınlık ve ayrılıkların aşılarak, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsattır.

Dini Bayramlar birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsattır

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır:

DİNİ BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİĞİN PEKİŞTİRİLMESİ İÇİN BİR FIRSATTIR

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vatandaşların bayramını kutlayarak, sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinin; kırgınlık, dargınlık ve ayrılıkların aşılarak, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için bir fırsat olduğunu belirtti.

Başkan Çakır, mesajında şunlara yer verdi:

“İçerisinde birçok maddi ve manevi güzellikleri barındıran Ramazan ayını uğurlarken, bayrama kavuşmuş olmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Müslümanlar için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla birlikte tek vücut ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Dini bayramlarda millet olarak kırgınlık, dargınlık ve ayrılıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi gerekir. Başta yaşlılarımız ve çocuklarımız olmak üzere, herkesin gönüllerini almalıyız.

İyilik, güzellik ve paylaşımın had safhaya ulaştığı bayramlar, el ele vererek, millet olarak ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir.

Bu duygularla başta Malatyalı hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; başta kardeş coğrafyalar Suriye, Mısır ve Güneydoğu Asya’da bulunan Mynmar’daki katliamların, zulümlerin son bulması ümidiyle tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber