Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:53 Yorum: 0

Diriliş Başkanları Develi Kaymakamını Ziyaret Etti

Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, Develi ilçe Başkanı Aydın Yıldız ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Yılmaz ile birlikte...

Diriliş Başkanları Develi Kaymakamını Ziyaret Etti

Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç, Develi ilçe Başkanı Aydın Yıldız ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Yılmaz ile birlikte Develi Kaymakamı Murat Duru'yu makamında ziyaret etti.

Kayseri il Başkanı Mahmut Kılınç Develi Kaymakamı Murat Duru'ya Diriliş Başkanları hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra Türkiyenin en büyük projelerinden biri olan "Benim Anayasam" adlı kitapçığı takdim etti.

Develi Kaymakamı Murat Duru, "İnsanın nasıl bir anayasa istediği konusunda kendi düşüncelerini ifade edebileceği güzel ve örnek bir çalışma, bu güzel çalışmalarından dolayı kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Diriliş Başkanları Kayseri İl Başkanı Mahmut Kılınç ise, "Develi Kaymakamımız Murat Duru bey ve ilçe Emniyet Müdürümüz İbrahim Korkmaz beyi ziyaret ederek Türkiye,'nin en büyük projelerinden biri olan "Benim Anayasam" adlı kitapçığı takdim ettik. İlgi ve alakalarindan dolayı Develi Kaymakamımıza ve ilçe Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber