Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

Diriliş Derneği’nden Erdemliler Hareketi’ne Ziyaret

Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen, Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz'ı ziyaret etti.

Diriliş Derneği’nden Erdemliler Hareketi’ne Ziyaret

Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Engin Özmen, Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz'ı ziyaret etti.

Ziyarete Diriliş Derneği Kayapınar İlçe Başkanı Ali Kınay ve Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Yüce de katıldı. Erdemliler Hareketi'ni, Sur halkı için yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etmek için ziyaret ettiklerin belirten Özmen, "Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan mağduriyete başından beri arka çevirmeyip Sur halkı için elinden gelen yardımı yapan Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz'ı tebrik ediyoruz. Özellikle sizleri ziyaret etmemizdeki amaç, teşekkür bazındadır. Hiçbir ayrım yapmadan insanlara yardım ediyorsunuz. Bu kapsamda hepimize insani görevler düşüyor. Mağdur insanlar için elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyorsunuz. Halkımızı bu anlamda yalnız bırakmadınız. Allah sizlerden ve yardıma sebep olanlardan razı olsun. Her zaman sizlerin yanındayız, bu kapsamda bizlere ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Sizler gibi Diyarbakır'a ve ülkeye hizmet eden STK'ların her daim yanında olacağız. Bu arada Yeni Anayasa Kitabımızı da sizlere getireceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Diriliş Derneği'nin yaptığı çalışmaları taktirle karşıladığını belirten Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ise, "Sizler gibi genç, dinamik, devletine bağlı kardeşlerimizi görmek bizleri çok sevindirmektedir. Hepimize görevler düşüyor. Hepimiz el birliğiyle Diyarbakır'ımıza güzel hizmetler yapmak için çaba gösteriyoruz. Devletimiz bütündür. Devlete ihanetin vebali çok büyüktür. Pırıl pırıl gençler Diriliş Derneği'nde devletine milletine hizmet etmektedir. Yaşadığımız toplumda sorumluluklarını yerine getirmenin şerefiyle bu yaptıkları çalışmalardan dolayı sizleri çok tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Her zaman sizler gibi kardeşlerimize kapımız ardına kadar açıktır. Her zaman da yanınızdayız. Aynı zamanda Diriliş Derneği Bölge Başkanı Fatma Coşar'ı bölgedeki cesurca faaliyetlerinden dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum. Dirilişin duruşu gibi davasına sahip devletine ve milletine bağlı hizmet ehli derneklerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber