Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”
Sami Er
Magazin 07 Aralık 2016 - 10:48 Yorum: 0

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı ve senaristi ile başrol oyuncusuna Fahri Bilecikli Beratı

Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında toplanan Belediye Meclisi toplantısında, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ...

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı ve senaristi ile başrol oyuncusuna Fahri Bilecikli Beratı

Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında toplanan Belediye Meclisi toplantısında, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'a oy birliğiyle alınan karar gereği Fahri Bilecikli Beratı verildi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeni ile takip edilen "Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile "Ertuğrul" karakterini canlandıran başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'a Bilecik'te "Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı" verildi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, fahri hemşehrilik beratını dizini yapımcısı ve başrol oyuncusuna kısa zamanda takdim etmek istediğini söyleyerek, dizi ekibini Bilecik'e getirmek için çalışmalarının olduğunu ifade etti. Ertuğrul Dizisi ve oyuncularının Bilecik'in tanıtımı ve turizmi açısından büyük katkılar sağladığına vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

'Bilecik maalesef şu ana kadar hep büyük şehirlerin arasında gerek turizmde gerek tanıtımda mütevazi ölçekte kalmış ve yeterince tanıtılmamış. Bizler de hemşehrilerimizin malumu bu noktada büyük bir gayret sarfediyoruz. Diriliş Ertuğrul dizisi gerçekten son dönemde büyük bir takip ile izlenen bir oyun. Dolayısıyla bu dizi, şehrimizin adını hem ulusal anlamda hem de uluslararası anlamda duyuruyor. Belki de çok büyük miktarlarda bütçe ayrılsa bile bu kadar tanıtım yapılamazdı. Bizler de bu anlamda meclisimizin alacağı karar ile dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ ile oyuncu Engin Altan Düzyatan'a, bu anlamda bir teşekkür mahiyetinde olacak, Fahri Bilecikli Beratı taktim etmek istiyoruz. Ayrıca dizinin değerli oyuncularını da uygun bir zaman diliminde ilimizde ağırlamak için davet ettim. İnşallah bu ağırlamada, ilimize kazandırdığımız Kayı Boyu Anıtı eserimizin açılışını gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda CHP ve MHP parti sözcüleri de alınan kararın son derece anlamlı ve güzel olacağını belirterek, grup olarak kararı onayladıklarını kaydetti. Teklife sunulan madde oy birliğiyle karara bağlandı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı ve senaristi ile başrol oyuncusuna Fahri Bilecikli Beratı

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı ve senaristi ile başrol oyuncusuna Fahri Bilecikli Beratı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber