Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 10 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

‘Diriliş Ertuğrul’u izledikten sonra hayat felsefesi değişti

Ekranların reyting rekortmeni dizisi, Diriliş Ertuğrul'u izledikten sonra Osmanlı Devleti kurucularından Ertuğrul Gazi'nin kıyafetlerini giyip, il il gezerek...

‘Diriliş Ertuğrul’u izledikten sonra hayat felsefesi değişti

Ekranların reyting rekortmeni dizisi, Diriliş Ertuğrul'u izledikten sonra Osmanlı Devleti kurucularından Ertuğrul Gazi'nin kıyafetlerini giyip, il il gezerek türbe ve camilerde dua ediyor.

Giresun'dan yola çıkan ve Türkiye'deki türbeleri gezmeyi amaçlayan 62 yaşındaki Hamza Çukur'un duraklarından biri de Edirne oldu.

2 yıl önce felç geçirdikten sonra sağlığına kavuşmasıyla kendisini türbelerde dua etmeye adayan Çukur, bu hayat felsefesinde Diriliş Ertuğrul dizisinin payının büyük olduğunu söylüyor.

Osmanlı Devleti'ni çok sevdiğini dile getiren Çukur, "Ben Osmanlıyım. Hastalığımdan kurtuldum. Türkiye'de çok il gezdim. Türbelerde dua ettim. Tüm Türkiye'deki türbeleri gezmeyi hedefliyorum. Şimdi Edirne'deyim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber