Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Nisan 2018 - 19:08 Yorum: 0

Diriliş Gençlik Federasyonundan Ak Parti Bağlar ilçesine ziyaret

Diriliş Gençlik Federasyonu Bölge Başkan Yardımcısı Aziz Kaçmaz ve beraberindeki federasyon üyeleri Ak Parti Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan...

Diriliş Gençlik Federasyonundan Ak Parti Bağlar ilçesine ziyaret

Diriliş Gençlik Federasyonu Bölge Başkan Yardımcısı Aziz Kaçmaz ve beraberindeki federasyon üyeleri Ak Parti Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer'i ziyaret edip bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Aziz Kaçmaz, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek vereceklerini söyledi. Kaçmaz, özellikle Bağlar ilçesinde seçimlere videolu anket ile destek vereceklerini dile getirdi. AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu seçimlerin her zamankinden daha önemli olduğunu belirterek ülkesini seven herkesin destek vermesi gerektiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber