Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:48 Yorum: 0

Diş Hekimleri Odası üyeleri Vali Çelik’i ziyaret etti

Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Diş Hekimleri Odası Başkanı Cihat Arka ve yönetim kurulu üyeleri; Didem...

Diş Hekimleri Odası üyeleri Vali Çelik’i ziyaret etti

Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Diş Hekimleri Odası Başkanı Cihat Arka ve yönetim kurulu üyeleri; Didem Süsler Dülger, Mustafa Polat, Cenk Ataç ve Esra Elitok, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, bazı hastalıkların en önemli belirtilerinin ağızdan görüldüğünü anımsatarak, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekti. Bu mesleğe emek veren bütün diş hekimlerinin gününü kutlayan Vali Çelik, çocuklarımıza ağız ve diş sağlığının iyi anlatılması gerektiğini savunarak, son zamanlarda sağlık hizmetlerindeki artan kaliteden bahsetti. İnsan sağlığının önemine vurgu yapan Vali Çelik, "İnsanlarımız doktor ihtiyacını hastalandıktan sonra hissediyor. Aslında herkesin belirli zamanlarda sağlık kontrollünden geçmesi gerekir. Devletimizin aldığı tedbirlerle ülkemizde sağlık hizmetlerindeki kalite günden güne artmaktadır. Teknolojik kalitenin artmasıyla birlikte her alanda kaliteli hizmet verilmeye başlanmıştır" dedi.

Kendisinin de diş hekimi olduğunu hatırlatan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Diş Hekimleri Odası'nın kurucu başkanı olduğunu belirtti. 15 yıl oda başkanlığı yaptığını bildiren Belediye Başkanı Ataç, daha sonra belediye başkanlığı görevine seçildiğini söyledi.

1996 yılından bu yana her yıl 22 Kasım günü "Diş Hekimleri Günü" içinde bulunduğu hafta ise "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" olarak kutlandığını hatırlatan Diş Hekimleri Odası Başkanı Arka ise, hafta içerisinde yapılacak olan etkinlikleri anlattı. Ağız ve diş sağlığının bozulduğunda diğer bütün sistemlerin de etkilediğini söyleyen Başkan Arka, diş çürüklerinin ve dişeti hastalıklarının birçok önemli hastalığı tetiklediğini ifade etti. Eskişehir, Kütahya ve Bilecik diş hekimlerinin odaya bağlı olduğunu kaydeden Başkan Arka, okul ziyaretleri yaparak öğrencileri ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirdiklerini konuşmasına ekledi.

Diş Hekimleri Odası üyeleri Vali Çelik’i ziyaret etti

Diş Hekimleri Odası üyeleri Vali Çelik’i ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber