Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Eylül 2020 - 14:48 Yorum: 0

Diş Hekimliği Fakültesi DUS başarısı devam ediyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (DUS) başarısı devam ediyor.

Diş Hekimliği Fakültesi DUS başarısı devam ediyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi (DUS) başarısı devam ediyor.

Yüksek Öğretim Kurulu'nun YÖK Atlas web sitesinde yayınlanan listede BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi, devlet ve vakıf üniversiteleri arasında yapılan Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (DUS) başarı sıralamasında 44 Üniversite arasında 11. sırada yer aldı. Sıralama 2019 DUS ortalama net sayıları temel alınarak yapıldı.

Sağlık alanında alt yapı ve eğitim olanaklarının iyileştirme çalışmalarına önem verdiklerini açıklayan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, yeni teknoloji ve güncel materyallerle öğrencilere sunduğu nitelikli eğitim-öğretim hizmeti ve bunun sonucunda ortaya çıkan Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarının DUS sınavında gösterdikleri başarı için mezunlarımızı ve bu başarının ortaya çıkmasında emeği geçen akademik personelleri tebrik ederek, meslek yaşamlarında başarılar diledi. Çufalı, DUS puanlarının sıralandığı listede üst basamaklarda yer alan fakültemizin daha da yukarı sıralarda yer alacağına inandığını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber