Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2017 - 09:38 Yorum: 0

Dış Ticaret Eğitimi Kursiyerleri Törenle Sertifikalarını Aldı

Kayseri Ticaret Odası tarafından İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Dış Ticaret Eğitim Programı sona erdi.

Dış Ticaret Eğitimi Kursiyerleri Törenle Sertifikalarını Aldı

Kayseri Ticaret Odası tarafından İŞKUR işbirliğinde düzenlenen Dış Ticaret Eğitim Programı sona erdi. Eğitime katılarak başarı gösteren 40 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Dış Ticaret Eğitim Programı kapanış toplantısı ve sertifika töreni Kayseri ticaret Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdür Vekili Murat Yılmaz, Dış Ticaret Meslek Komitesi Başkanı Şenol Güneş ve komite üyeleri, İşbaşı Eğitim Programı kapsamında kursiyerleri istihdam etmek isteyen firma temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Başkan Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu ile yaptıkları Dış Ticaret Meslek Elemanı Yetiştirilmesi Protokolü kapsamındaki eğitim programına, 414 başvuruda olduğunu ve mülakata çağrılan 108 kursiyer adayı içinden 40 kursiyerin eğitim almaya hak kazandığını belirtti.

Programın 17-21 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirildiğini ifade eden Hiçyılmaz, programda kursiyerlere dış ticarete ilişkin 18 ayrı konuda eğitim verildiğini söyledi.

Eğitim programının katılımcılara ve Kayseri'ye önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Hiçyılmaz, Kayseri'nin ihracat kapasitesinin artması ve istihdama katkı sağlanması için dış ticaret eğitim programlarına devam edeceklerini belirtti.

Konuşmasının sonunda katkı sağlayan kurum ve kişilere teşekkür eden Başkan Hiçyılmaz başarı gösteren kursiyerleri de tebrik etti. Başkan Hiçyılmaz'ın konuşmasının ardından Dış Ticaret Eğitim Programı Kursiyerlerine sertifikaları verildi.

Dış Ticaret Eğitimi Kursiyerleri Törenle Sertifikalarını Aldı

Dış Ticaret Eğitimi Kursiyerleri Törenle Sertifikalarını Aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber