Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 07 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da:

"Davamızın giderek büyümesinde ve iktidar olarak yolumuzda ilerlememizde büyük etken, arkamızdaki halk ve teşkilatlarımızdır"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da:

ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin iktidar olarak yoluna devam etmesinde en önemli etkenin halk ve teşkilatlar olduğunu söyledi. 

Bakan Çavuşoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak için geldiği Antalya'da önce Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Mahallesi'ni, ardından da Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesi'ni ziyaret etti. 

Vatandaşlarla sohbet eden Çavuşoğlu, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen, "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" çalışması kapsamında mahallelerde AK Parti teşkilatları sandık görevlileriyle bir araya geldi. 

Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana yeni teknolojiler ve etkin propagandalarla seçim çalışmaları yürüttüğünü söyledi. Seçim gününe kadar yapılan çalışmaların yanı sıra seçim gününün de önemli olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Milletimizin oylarına sahip çıkmamız gerekiyor. Seçim günleri huzur ve barış içinde geçiyor, son derece demokratik ve şeffaf bir ortamda gerçekleşiyor. Halkımızda bu olgunluk var" dedi. 

Seçim süreci için sandık kurulları oluşturduklarını anlatan Bakan Çavuşoğlu, 3 ana kademeden, 3 kadın kollarından ve 3 de gençlik kollarından oluşan bir ekip kurduklarını ifade etti. Çavuşoğlu, bu ekiplerin sadece seçim gününde sandık başında değil, seçim gününe kadar çalışmalar yapacağını kaydetti. 

AK Parti'nin seçim başarılarına dikkati çeken Çavuşoğlu, "Davamızın giderek büyümesinde ve iktidar olarak yolumuzda ilerlememizde büyük etken, arkamızdaki halk ve teşkilatlarımızdır" diye konuştu.

- "Dünyanın her yerinden AK Parti'ye geliyorlar"

Bakan Çavuşoğlu, Alanya'daki bir pastanede de partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Çavuşoğlu, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana gücünü milletten aldığını belirterek, 7 Haziran'da mührün yine millette olacağını söyledi. 

Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ve tüm AK Partili kadroların gece gündüz çalıştığını anlattı. AK Parti'nin başarısının sırlarından birinin de çalışma sistemi olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Ankara'ya gelen herkese teşkilatlarımızın, bizlerin nasıl çalıştığını anlatıyoruz. Çalışmalarımızı merak edip öğrenmeye gelen çok sayıda siyasi partiler var, Asya'dan, Ortadoğu'dan, Orta Asya'dan, Afrika'dan, Avrupa'dan, Amerika kıtasından dünyanın her yerinden herkes AK Parti'nin başarısını öğrenmek için partimize geliyor, siyasi parti olarak da öğrenciler de master, doktora tezi yazmak için geliyorlar."

Çavuşoğlu, halkın oylarına sahip çıkılması gerektiğini belirterek, seçimin şeffaf ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesi için herkesi katkı sağlamaya çağırdı.

Teşkilat üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkür eden Çavuşoğlu, AK Parti'nin her seçimde oyunu artırdığını, 7 Haziran'da da milletin AK Parti'den ve hizmetten yana tercihin kullanacağını ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber