Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 07 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da

Bakan Çavuşoğlu, ziyaret ettiği Alanya Huzurevi sakinlerinin Dünya Kadınların Günü'nü kutladı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da

ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Huzurevi'ni ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu, eşi Hülya Çavuşoğlu ile Alanya'da huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Çavuşoğlu'nu burada Özel Hamdullah Emin Paşa Koleji'ndeki İngilizce Öğretmeni Nili Bilkur karşıladı. 

Öğretmenine çiçek veren Çavuşoğlu, kendisiyle sohbet etti. Bilkur, Bakan Çavuşoğlu'nun zeki bir öğrenci olduğunu ve kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

Daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın huzurevi sakinlerinin gününü kutlayan ve onlarla pasta kesen Çavuşoğlu, kadınların her alanda önemli bir misyona sahip olduklarını vurguladı.

Bu sırada huzurevi sakinlerinden Ali İhsan Uvaçın, Çavuşoğlu'na erkekler gününün ne zaman kutlanacağını sordu. Uvaçın, Kadınlar Günü gibi Erkekler Gününün de kutlanmasını istedi. Erkekler için Babalar Günü olduğunu anlatan Çavuşoğlu, kendisinin Babalar Günü'nde huzurevini ziyaret ettiğini kaydetti. 

Bakan Çavuşoğlu, daha sonra huzurevi sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber