Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Mart 2015 - 19:33 Yorum: 0

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da:

"(Elmalı ilçesinde yaşanan sele ilişkin) Hasar tespiti yapıldıktan sonra zarar gören vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz. Maddi hasarların hepsini telafi edecek gücümüz var"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antalya'da:

ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Elmalı'da yaşanan sele ilişkin, "Hasar tespiti yapıldıktan sonra zarar gören vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz. Maddi hasarların hepsini telafi edecek gücümüz var" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Elmalı ilçesine bağlı Yuva Mahallesi Sulama Tesisi'nin açılış törenine katıldı. Çavuşoğlu, Elmalı'ya yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Elmalı ve Korkuteli, Kaş ile Kalkan arasında duble yol yapılacağını söyleyen Çavuşoğlu, Antalya'nın üçüncü havalimanını da bu bölgeye kazandıracaklarını bildirdi.

Bakan Çavuşoğlu, Antalya'ya yapılan hizmetlerden Elmalı ilçesinin de faydalandığını kaydetti.

Son 2 gündür etkili yağışın ardından ilçede sel meydana geldiğine değinen Çavuşoğlu, "Hasar tespit çalışmalarına başlandı. İnşallah hasar fazla olmamıştır. Hasar tespiti yapıldıktan sonra zarar gören vatandaşlarımıza gereken desteği vereceğiz. Maddi hasarların hepsini telafi edecek gücümüz var" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, beraberindeki Antalya Valisi Muammer Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile konuşmaların ardından tesisin açılışını yaptı.

Burada adı "Menderes" olan bir çocuğu seven Çavuşoğlu, Menderes Türel ile çocuğu tanıştırdı.

- Elmalı'ya yapılan yatırımlar anlatıldı

Bakan Çavuşoğlu, Vali Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türel ile Elmalı Belediye Düğün Salonu'nda Elmalı'ya yapılan yatırımlar için düzenlenen basın toplantısına katıldı. 

Büyükşehir Belediyesi ile Elmalı Belediyesinin çalışmalarıyla ilçeye adeta "hizmet yağdığını" belirten Çavuşoğlu, "İki belediye el ele verdiler, Elmalı'ya hizmetin en iyisini getirdiler. 14 yılda Elmalı'ya çok hizmet ettik. Her beldesine her köyüne hizmet ettik" dedi. 

Bakan Çavuşoğlu, hizmetlerin karşılığında da Elmalı halkının seçimde Ümit Öztekin'den yana tercihini kullandığını kaydetti. Elmalı ilçesine enerji nakil hatları için yapılan yatırımlara da değinen Çavuşoğlu, "Buraya enerji nakil hatlarına gelen 25 milyon lira. Buradan da Fethiye'ye kadar götüreceğiz, bir 23 milyon lira da Fethiye yolunda harcanacak" diye konuştu. 

Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'ya ve ilçelerine önemli yatırımlar yapıldığı söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de Elmalı ilçesine yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı. 

Konuşmaların ardından Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekiler İndirici Trafo Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber