Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 16 Nisan 2019 - 00:03 Yorum: 0

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’dan “Notre Dame” mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Notre Dame Katedrali'ndeki yangınla ilgili olarak, "Paris'teki Notre Dame Katedrali'ndeki yangını büyük üzüntüyle...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’dan “Notre Dame” mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Notre Dame Katedrali'ndeki yangınla ilgili olarak, "Paris'teki Notre Dame Katedrali'ndeki yangını büyük üzüntüyle izliyoruz. Dünya mirasına ait bu mimari şaheserin tahrip olması tüm insanlık için büyük bir felaket." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından Paris'te bulunan Notre Dame Katedrali'ndeki yangınla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Çavuşoğlu, paylaşımında, "Paris'teki Notre Dame Katedrali'ndeki yangını büyük üzüntüyle izliyoruz. Dünya Mirası'na ait bu mimari şaheserin tahrip olması tüm insanlık için büyük bir felaket." ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber