Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Haziran 2016 - 01:23 Yorum: 0

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun Telefon Trafiği

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kazakistan Dışişleri Bakanı Erlan İdrisov, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Erlan Abdildayev ve Suudi Arabistan...

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun Telefon Trafiği

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kazakistan Dışişleri Bakanı Erlan İdrisov, Kırgızistan Dışişleri Bakanı Erlan Abdildayev ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgilere göre; Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 24 Haziran'da Kazakistan Dışişleri Bakanı Erlan İdrisov ve Kırgızistan Dışişleri Bakanı Erlan Abdildayev ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmelerde ikili ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Çavuşoğlu dün ise Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Suudi Arabistan arasında önümüzdeki döneme ilişkin ziyaret takviminin gündeme geldiği öğrenildi. Görüşmede ayrıca, Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) ile Türkiye arasında düzenlenecek 5. Stratejik Diyalog toplantısının tarihi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede bölgesel konuların da ele alındığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber