Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 14 Ekim 2016 - 18:08 Yorum: 0

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Demokrasi ve medya özgürlüğü konusunda herkese ders vermeye çalışan İsveç'in 15 Temmuz konferansını iptal...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Demokrasi ve medya özgürlüğü konusunda herkese ders vermeye çalışan İsveç'in 15 Temmuz konferansını iptal etmesi çelişki ve çifte standarttır" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamayla, İsveç'te 15 Temmuz darbe girişimine yönelik paneli iptal etmesini eleştirdi. Çavuşoğlu, "Demokrasi ve medya özgürlüğü konusunda herkese ders vermeye çalışan İsveç'in 15Temmuz konferansını iptal etmesi çelişki ve çifte standarttır. Tepkilerimizi ve hassasiyetimizi İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallstrom'a ilettik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber