Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Kasım 2017 - 20:03 Yorum: 0

Dışişleri Bakanlığı: “AP’nin kararlarını memnuniyetle karşılıyoruz”

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu'nun (AP), başta PKK olmak üzere, Türkiye'ye yönelik terör faaliyetleri yürüten ve AB'nin de terör örgütü...

Dışişleri Bakanlığı: “AP’nin kararlarını memnuniyetle karşılıyoruz”

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu'nun (AP), başta PKK olmak üzere, Türkiye'ye yönelik terör faaliyetleri yürüten ve AB'nin de terör örgütü listesinde kayıtlı örgütlerin AP'ye davet edilmemeleri ve girişlerinin engellenmesi yönündeki kararın memnuniyetle karşılandığını açıkladı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanlık Bürosu'nun, başta PKK olmak üzere, ülkemize yönelik terör faaliyetleri yürüten ve AB'nin de terör örgütü listesinde kayıtlı örgütlerin, AP'ye davet edilmemeleri, girişlerinin engellenmesi ve AP yerleşkesinde tanıtımlarının yapılmamasına yönelik kararını memnuniyetle karşılıyoruz. Söz konusu karar, terörle mücadele alanında AB'nin uluslararası yükümlülüklerini yerine getirmesi bağlamında atılmış olumlu bir adımı teşkil etmektedir. AP'nin kararının uygulanmasını yakından izleyeceğiz" ifadesine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber