Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ocak 2021 - 11:03 Yorum: 0

Dışişleri Bakanlığı:” Rauf Denktaş, kalplerimizdeki ve tarihteki müstesna yerini her zaman muhafaza edecektir”

Dışişleri Bakanlığı tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefatının dokuzuncu yıldönümü hakkında açıklamada...

Dışişleri Bakanlığı:” Rauf Denktaş, kalplerimizdeki ve tarihteki müstesna yerini her zaman muhafaza edecektir”

Dışişleri Bakanlığı tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın vefatının dokuzuncu yıldönümü hakkında açıklamada bulunuldu. Açıklamada, "Rauf Denktaş, kalplerimizdeki ve tarihteki müstesna yerini her zaman muhafaza edecektir" denildi.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf Raif Denktaş'ı vefatının dokuzuncu yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Merhum Rauf Denktaş, Kıbrıs Türk halkının hak, eşitlik ve hürriyet davasını Anavatan Türkiye ile fikir ve gönül birliği içinde, dirayet ve özveriyle savunmuştur. Bu süreçte karşılaşılan her türlü zorluğun aşılmasında üstün bir liderlik sergileyen, çağımızın en haklı davalarından birinin savunucusu olan Rauf Denktaş, kalplerimizdeki ve tarihteki müstesna yerini her zaman muhafaza edecektir."

Bakanlık tarafından Rauf Denktaş'tan alınan ilhamla sürdürülen milli davada her zaman olduğu gibi Kıbrıs Türk halkı ile dayanışma içinde olmaya devam edileceği vurgulanarak, merhum Denktaş tekrar saygıyla anıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber