Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Ekim 2018 - 16:33 Yorum: 0

Dışişleri Bakanlığından Afganistan Halk Meclisi seçimlerine ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan Halk Meclisi seçimlerinin 20 Ekim 2018 tarihinde düzenlenmesi ve tüm Afgan halkının seçimlere ilgi göstermesinin memnuniyetle...

Dışişleri Bakanlığından Afganistan Halk Meclisi seçimlerine ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan Halk Meclisi seçimlerinin 20 Ekim 2018 tarihinde düzenlenmesi ve tüm Afgan halkının seçimlere ilgi göstermesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, güvenlik durumu nedeniyle iki vilayette ertelenen seçimlerin de bir an önce gerçekleştirilmesini temenni etti.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Afganistan Parlamentosunun alt kanadı Halk Meclisi seçimlerinin zor şartlara rağmen 20 Ekim 2018 tarihinde düzenlenmesi ve tüm Afgan halkının seçimlere ilgi göstermesinin memnuniyetle karşılandığı belirtilerek, "Güvenlik durumu nedeniyle iki vilayette ertelenen seçimlerin de bir an önce gerçekleştirilmesini temenni ediyoruz. İlgili tüm Afgan kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını adil ve şeffaf biçimde tamamlamalarını takiben nihai sonuçların en kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber