Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 26 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

Dışişleri Bakanlığı’ndan Afganistan’daki terör saldırısına kınama

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Afganistan'ın Ghor Vilayeti'nde en az 30 sivilin hayatını kaybettiği terör saldırısının kınandığı...

Dışişleri Bakanlığı’ndan Afganistan’daki terör saldırısına kınama

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın Ghor Vilayeti'ndeki terör

saldırısını kınadı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Afganistan'ın Ghor Vilayeti'nde en az 30 sivilin hayatını kaybettiği terör saldırısının kınandığı belirtilerek, "Bu hunhar terör eylemini en kuvvetli şekilde kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına, Afganistan hükümetine ve kardeş Afgan halkına başsağlığı diliyoruz. Aralarında çocukların da bulunduğu masum insanların hayatlarına kastedilmesi, terörün acımasız yüzünü bir kez daha ortaya koymaktadır. Afganistan'da barış ve istikrarın tesisine yönelik çabaları hedef halan bu tür menfur eylemlerin amacına ulaşamayacağına ve Afganistan hükümetinin terörle mücadeledeki kararlılığını daha da artıracağına olan inancımızı yineliyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber