Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 15 Ağustos 2018 - 20:38 Yorum: 0

Dışişleri Bakanlığından Hindistan ve Kabil’de meydana gelen olaylarla ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Hindistan'da meydana gelen sel felaketi ve Kabil'de bir eğitim kurumunu hedef alan terör saldırısından duyduğu rahatsızlığı...

Dışişleri Bakanlığından Hindistan ve Kabil’de meydana gelen olaylarla ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Hindistan'da meydana gelen sel felaketi ve Kabil'de bir eğitim kurumunu hedef alan terör saldırısından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Kabil'de bir eğitim kurumunu hedef alan terör saldırısı sonucunda hayatını kaybedenlerin ve yaralananların bulunduğunu, Hindistan'da Muson mevsiminin etkisiyle meydana gelen sellerin çok sayıda can kaybına yol açtığını ve yaralananlar olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kabil'deki terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, dost Afganistan Hükümetine ve kardeş Afgan halkına başsağlığı, Hindistan Halkına ve Hükümetine içten taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber