Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Mart 2017 - 13:08 Yorum: 0

Dışişleri Bakanlığından kabin yasağına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, ABD'ye uçuşlarda elektronik cihaz kısıtlaması konusunda İstanbul Atatürk Havalimanı'nın...

Dışişleri Bakanlığından kabin yasağına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, ABD'ye uçuşlarda elektronik cihaz kısıtlaması konusunda İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ve THY'nin kapsam dışında tutulması için girişimlerin devam ettiğini söyledi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, ABD'ye doğrudan uçuşlarda elektronik cihaz kısıtlaması ile ilgili açıklamada bulundu. Kısıtlama konusunda İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ve THY'nin kapsam dışında tutulması için girişimlerin devam ettiğini kaydeden Müftüoğlu, bu girişimlerin sadece ABD makamları nezdinde değil, benzer uygulamaya geçeceğini ifade eden İngiltere makamları nezdinde de yürütüldüğünü söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber