Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Mart 2021 - 17:33 Yorum: 0

Dışişleri’nden Güney Sudan’da düşen uçakla ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan Güney Sudan'da düşen uçakla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ile dost Güney...

Dışişleri’nden Güney Sudan’da düşen uçakla ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı'ndan Güney Sudan'da düşen uçakla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ile dost Güney Sudan halkına ve Hükümetine başsağlığı diliyoruz" denildi.

Dışişleri Bakanlığı, Güney Sudan'da düşen uçak ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımladı. Bakanlıktan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Güney Sudan'da Jonglei eyaletindeki Pieri kasabasından Yuai ve Juba'ya hareket eden bir yolcu uçağının dün kalkıştan bir süre sonra düştüğünü ve uçakta bulunan 10 kişinin yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendik. Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ile dost Güney Sudan halkına ve Hükümetine başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber