Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Dişkaya’dan Türkiye Petrolleri açıklaması

Türkiye Petrolleri sondaj, workover, sismik, deniz sismiği ve kuyu tamamlama faaliyetlerine son verilmek istenmesiyle alakalı Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC)...

Dişkaya’dan Türkiye Petrolleri açıklaması

Türkiye Petrolleri sondaj, workover, sismik, deniz sismiği ve kuyu tamamlama faaliyetlerine son verilmek istenmesiyle alakalı Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya basın açıklaması yaptı.

Türkiye Petrolleriyle alakalı olarak açıklamalarda bulunan Dişkaya, " Adıyaman tarihi boyunca her zaman ülkeye örnek olmuş milli ve manevi duruşunu bozmamış tüm yıkıcı bölücü unsurlara sırtını dönmüş bir il Yeni yatırımlar alalım derken eldeki Türkiye Petrolleri tehlikede olduğunu duydum.

Türkiye petrolleri altın yumurtlayan tavuktur. Bu tavuğu kim keserse inanın milli bir ihanet olur. Türkiye Petrolleri Adıyaman'ın elinde kalan tek derli toplu yapıdır. Adıyaman'a pozitif ayırım sağlanmalıdır ve Türkiye Petrolleri daha da büyümelidir. Ekmeğe muhtaç bolca insanımız var mevcutta daha da bunların sayısın artırmamak lazımdır.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Beyi bilirim, Adıyaman'a bunu yapmaz yapmamalıdır. Besim Beyin milli duruşunu bilirim ya doğruyu hakkı yapar yada istifa eder gider. Kendilerinden beklentim ve inancım budur.

Zaman birlik zamanıdır zaman aklın ön planda tutularak bu milli atardamarımız olan şah damarımız olan Türkiye Petrolleri elden çıkarılmasına izin verilmemesi zamanıdır. Bu konuda siyasetçilerimiz gerekli çalışmaları yapmalıdır" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber