Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 26 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Dısney Collectıon Teknosa İle Türkiye’de

Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin önce gelen firmalarından TeknoSA, dünyanın en önemli eğlence markalarından The Walt Disney Company ile büyük bir...

Dısney Collectıon Teknosa İle Türkiye’de

Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin önce gelen firmalarından TeknoSA, dünyanın en önemli eğlence markalarından The Walt Disney Company ile büyük bir işbirliğine imza attı.

The Walt Disney Company ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Amerika ve Meksika'nın ardından Disney Collection'u Türkiye'ye getiren TeknoSA, bu ürünleri Ağustos ayından itibaren 31 ildeki 80 mağazasında tüketicilerle buluşturacak. Anlaşma ile Disney Collection ürünleri Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde ilk kez Türkiye'de ve sadece TeknoSA'da ailelerle buluşacak. Türkiye genelinde 31 ildeki 80 TeknoSA mağazasında, 100-150 metrekarelik özel alanlarda satışa sunulacak olan Disney Collection ürünleri arasında oyuncaktan kıyafete, peluştan kırtasiyeye, kostümden ayakkabıya, 6 farklı ana kategoriden 300'ü aşkın ürün çeşidi yer alacak.

İşbirliğinin duyurusu TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, The Walt Disney Company Avrupa, Ortadoğu-Afrika Tüketici Ürünleri Genel Müdürü ve Başkan Vekili Simon Philips ve The Walt Disney Company Türkiye, İsrail, Yunanistan, Malta ve Kıbrıs Ülke Müdürü Giovanni Mastrangelo'nun katıldığı basın toplantısı ile bugün gerçekleştirildi.

"ÇOCUKLARDAN YETİŞKİNLERE KADAR EĞLENCELİ BİR DENEYİM YAŞATMAYI HEDEFLİYORUZ"

Fikrin ortaya çıkış aşamasını anlatan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, "Teknoloji perakendeciliğinin temelinde eğlence ve deneyim var. Sattığımız ürünleri keyif almak için ve bu ürünlerin hayatımızı kolaylaştırması için satın alıp kullanıyoruz. Yeni oluşturacağımız alanlarla alışveriş esnasında tüm ailenin bu hoş deneyimi yaşamasını hedefledik. 2 yaşındaki bir çocuktan daha büyük yaştaki bireylere kadar herkesin eğleneceği bir hizmet vermek istedik ve fikir bu şekilde ortaya çıktı" dedi.

ÜRÜNLER AĞUSTO'TA TEKNOSA MAĞAZALARINDA

Oyuncaktan, kırtasiyeye tekstilden kostüme kadar 300'den fazla ürün çeşidini müşterilerle buluşturacaklarını ifade eden Gürcan, "Konseptin en önemli özelliği bu kadar fazla ürünü tek bir çatı altında topluyor olmamız. Şuanda 31 ildeki 80 mağazamızda kendi özel dekorasyonuyla 150-200 metrekarelik alanlar oluşturuyoruz. Ürünleri bu alanlarda sergiliyor olacağız. Çocuklarımıza orada eğlence ve deneyim alanları da oluşturacağız. Çizgi filmlerin olacağı Disney müziklerinin çalacağı bir alan olacak. Çocuklarımız kendileri için tasarlanan alanlarda ürünleri deneyebilecek, eğlenceli deneyimler yaşayabilecekler. Böylece mağazamıza gelen ailelerin tüm bireyleri hoş zaman geçirecekler" diye konuştu.

Bu proje dahilinde ilk yıl için 100 milyon civarında bir ciro hedefleri olduğunu da dile getiren Gürcan, "Bu yıl karlılıktan söz etmek için çok erken. Zaten öncelikli olarak hedefimiz bu keyifli deneyimi müşterilerimize yaşatmak" diyerek sözlerini noktaladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber