Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Divriği Müftülüğü konferans düzenledi

SİVAS (AA) - Divriği Müftülüğü tarafından "Doğurmak Annelik, Doyurmak Babalık Değildir” adlı konferans düzenlendi.Yazar Sait Çamlıca, Sadık Özgür Devlet Hastanesi Salonunda düzenlenen...

Divriği Müftülüğü konferans düzenledi

SİVAS (AA) - Divriği Müftülüğü tarafından "Doğurmak Annelik, Doyurmak Babalık Değildir” adlı konferans düzenlendi.

Yazar Sait Çamlıca, Sadık Özgür Devlet Hastanesi Salonunda düzenlenen konferansta, çocuklara anne, baba, vatan ve bayrak sevgisini aşılamanın önemine değinerek, yeni nesillere bu değerleri anlatmak gerektiğini söyledi. 

Anne ve babaların günlük yaşamlarının çocuklarına örnek olduğunu ve bu nedenle davranışlarına oldukça dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayan Çamlıca, şunları kaydetti:

"İnsan iki ayak üzerinde yürümeyi anne ve babasından öğrenir. İnsan acıkınca etrafını koklamaz, gülümsemeyi de anne ve babasından öğrenir. Demek ki bizler her şeyi büyüklerimizden görerek öğrendik. İnsanın ilk öğrenme biçimi modellemedir. Yani taklit eder, ne görürse onu yapar. Bu nedenle anne babalar her adımına dikkat etmeli. Ağızlarından çıkan sözlere, konuşma tarzlarına dikkat etmeli. Çünkü evinizde artık sizi taklit eden, her davranışınızı özümseyecek, dünyanın en iyi taklitçisi bir varlık var.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber