Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:33 Yorum: 0

Diyabet Haftası’nda şeker taraması

"Daha sağlıklı daha mutlu Maltepe" sloganıyla yola çıkan Maltepe Belediyesi, Diyabet Haftası'nda vatandaşlara şeker ölçümü yapıp, diyabet hakkında...

Diyabet Haftası’nda şeker taraması

"Daha sağlıklı daha mutlu Maltepe" sloganıyla yola çıkan Maltepe Belediyesi, Diyabet Haftası'nda vatandaşlara şeker ölçümü yapıp, diyabet hakkında bilgilendiriyor.

Diyabet Haftası'nda, Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün Kadıköy Diyabetle Yaşam Derneği işbirliği ile sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Maltepe Belediyesi Ana Hizmet binasında vatandaşların şeker ölçümü yapıldı. 100'den fazla vatandaşa şeker ölçümü yapılırken, uzman kişiler tarafından diyabet hakkında bilgilendirme yapıldı.

"Türkiye'de diyabet hastası 7 milyonun üzerinde"

Pankreasın yeterli insülin üretememesi veya vücudun ürettiği insülini etkili bir şekilde kullanamaması sonucu oluşan ve ömür boyu devam eden kronik hastalık diyabet ile ilgili farkındalık oluşturmak için insanlara ulaştıklarını belirten uzmanlar, Türkiye'de 7 milyondan fazla diyabet hastası olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber