Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri
23 Nisan
Yerel 18 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Diyadin Belediyesinden taksicilere ücretsiz ticari plaka

AĞRI (AA) - Diyadin Belediye Başkanı Hazal Aras, taksilerini sarıya boyatma şartıyla, ilçedeki taksilcilere ücretsiz "T plaka" vereceklerini söyledi.Belediye Toplantı Salonu'nda konuşan Aras,...

Diyadin Belediyesinden taksicilere ücretsiz ticari plaka

AĞRI (AA) - Diyadin Belediye Başkanı Hazal Aras, taksilerini sarıya boyatma şartıyla, ilçedeki taksilcilere ücretsiz "T plaka" vereceklerini söyledi.

Belediye Toplantı Salonu'nda konuşan Aras, ilçede taksicilerin sorununun artık devasa bir boyuta geldiğini belirterek, alacakları kararla bunu düzenli bir sisteme kavuşturacaklarını söyledi.

İlçede taksicilik mesleğini standartlarına uygun yapılması için çalışma başlattıklarını ifade eden Aras "İlçede taksicilik yapan araçlarda belirli bir plaka, belirli bir boya rengi ve duraklarınız yok. Daha çok kara düzen giden bir sistem var. Daha doğrusu bir sistem yok" dedi.

Diyadin'de taksiciliği bir sisteme kavuşturacaklarını vurgulayan Aras, şöyle konuştu:

"Belirli şahısların gelip, plakaları kedilerine vermelerini istedi. Altını çizerek söylüyorum bu bir tefeci mantıktır. Plakaları bizden 3 veya 5 bin liraya alacak, sizlere 10-15 bin liraya satacak. Dolayısıyla buna gücü yetmeyenler korsan taksicilik yapacak. Yani birileri ciddi rantlar elde edecek, birileri onlara güdümlü çalışacak. Böyle bir sistemin olmasını istemiyoruz. Bizim parti anlayışımız da zaten buna izin vermiyor. O nedenle herkese eşit, herkesin faydalanabileceği bir kararı hayata geçireceğiz."

Belediyede 40 plaka olduğunu belirten Aras, "Şimdi sizden tek ricam hiçbir şahıs birden fazla plaka almamalı. Yani bu noktada bizim gösterdiğimiz bu iyi niyetin suistimal edilmemesini rica ediyoruz. Her bir şahıs bir plaka alacak. Bu plakalar parasız verilecek. Taksi model kararını da birlikte alacağız. Makul bir model kararını da birlikte alacağız. Belli güzergahlarda taksi durakları olacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber