Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 09 Aralık 2016 - 21:33 Yorum: 0

Diyadin: "İki haftadır final vuruşunu yapamıyoruz"

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor sahasında ağırladığı Elazığspor'a 3-0 mağlup oldu.

Diyadin: 'İki haftadır final vuruşunu yapamıyoruz'

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor sahasında ağırladığı Elazığspor'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, "İki haftadır ceza alanına çok iyi girmemize rağmen final vuruşunu yapamıyoruz" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Gaziantepspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Bazı oyuncuların sakat ya da cezalı olması ve planlaması doğu olmayan bir kadro bizi ciddi olarak sıkıntıya soktu. Buna rağmen oyuncular istekli arzulu. Söylediğim sıkıntılardan dolayı oyuna ilk başladığımız daha 1. dakikada ilk golü yememiz ardından ikinci gol bir anda 2-0 geriye düştük. Buna rağmen ilk yarıda 1 gol bulabilseydik oyuna ortak olurduk diye düşünüyorum. Direkten dönen iki topumuz var. İki haftadır ceza alanına çok iyi girmemize rağmen final vuruşunu yapamıyoruz. Bu da bizi skor olarak çok üzüyor" şeklinde konuştu.

"Devre arasında köklü değişikler olacak"

Dört haftadır burada olduğunu söyleyen Diyadin, "Bunu söylemek zorundayım; yapılan hem kadro mühendisliği hem de birçok şeyde Büyükşehir Gaziantep'in yapılanması gerektiğini düşünüyorum. Devre arasına kadar mevcut oyuncularımızla beraber devreyi tamamlamak zorundayız. Oyuncularımın bütün istek arzusuna coşkusuna rağmen eksikler bizi açıkçası maçı kazanmaktan ediyor. Onun için son iki haftayı iyi geçip devre arasında birçok anlamda köklü hamleler yapmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber