Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Diyadin Kaymakamı Çiçek'in tayininin çıkması protesto edildi

AĞRI (AA) - Diyadin İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek'in Ağrı Vali Yardımcılığı'na atanmasına vatandaşlar tepki gösterdi.Hükümet Konağı önünde toplanan muhtar, esnaf ve vatandaşlardan oluşan...

Diyadin Kaymakamı Çiçek'in tayininin çıkması protesto edildi

AĞRI (AA) - Diyadin İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek'in Ağrı Vali Yardımcılığı'na atanmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Hükümet Konağı önünde toplanan muhtar, esnaf ve vatandaşlardan oluşan grup, Kaymakam Çiçek'in, Diyadin ilçesinden Ağrı Vali Yardımcılığına atanmasına tepki gösterdi.

Grup taşıdıkları pankart ve dövizlerle slogan atarak İnönü Caddesi'ne kadar yürüdü. 

Grup adına açıklama yapan Göl Mahallesi Muhtarı Yaşar Çiftçi, Çiçek'in şikayetler neticesinde Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atandığını ileri sürerek, bunu doğru bulmadıklarını söyledi.

Çiftçi, esnaf, muhtar ve vatandaşlar olarak Çiçek'in yanında olduklarını belirtti.

Daha önce yapılan şikayetler ile ilgili olarak 62 muhtarın Ankara'ya giderek İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüştüklerini ifade eden Çiftçi, şunları kaydetti:

"İçişleri Bakanımız ile görüşerek durumu belirtiler. Dilekçelerimizi, 15 bin imzayı, 420 esnaf ve 4 sivil toplum kuruluşunun desteklerini ilettik. Sayın Bakanımız görüşmemizde ilçe kaymakamımızın görevine devam edeceğini söyledi. Ancak Sayın Bakanımızın bu sözüne rağmen 10 Mart 2015 günü Kaymakamımızın Ağrı Vali Yardımcılığına atandığını duyduk. Durumu Ağrı Valisi Musa Işın'a ilettik. Sayın valimiz durumu Bakanlık ile görüşeceklerini söyledi. Bugün bize verilecek cevaba göre davranacak ve gerekirse yine Ankara'ya gideceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber