Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Aralık 2016 - 17:25 Yorum: 0

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, down sendromlu çocukları kabul etti

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "En büyük engel gönül engeli. O gönüllerdeki engelleri birlikte ortadan kaldırırsak dünyayı çok daha güzel...

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, down sendromlu çocukları kabul etti

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "En büyük engel gönül engeli. O gönüllerdeki engelleri birlikte ortadan kaldırırsak dünyayı çok daha güzel kılarız" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, eşi Hatice Kübra Görmez ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla İstanbul, İzmir, Samsun, Kosova ve İsviçre'den gelen down sendromlu çocukları makamında kabul etti.

Görmez, down sendromlu çocukların bugün en özel misafirleri olduğunu belirterek, "Sizler kabul edip bu pazar günü bizleri ziyaret ettiğiniz için ben çok mutluyum. Dün, Dünya Engelliler Günü'ydü ama bir gün yetmez, biz hayatı iç içe birlikte paylaştığımız zaman dünyayı güzelleştirebiliriz. Bu dostlarımızın bir engeli yok, bizim engelimiz var. En büyük engel gönül engeli, gönüllerdeki engeller. O gönüllerdeki engelleri birlikte ortadan kaldırırsak dünyayı çok daha güzel kılarız, dünyayı güzel birlikte paylaşırız" diye konuştu.

Down sendromlu Cengizhan, Görmez'e ölmeden önce Kabe'ye gitmek istediğini söyledi. Görmez de özel misafiri olarak götüreceğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber