Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Şubat 2017 - 16:43 Yorum: 0

Diyanet’ten işitme engelliler için işaret diliyle cuma hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her hafta tüm camilerde okunan cuma hutbesine, artık işitme engelliler de ulaşabilecek.

Diyanet’ten işitme engelliler için işaret diliyle cuma hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her hafta tüm camilerde okunan cuma hutbesine, artık işitme engelliler de ulaşabilecek. Başkanlık, hutbenin işaret diliyle anlatıldığı videoyu da paylaşacak.

Türkiye genelindeki tüm camilerde bu cuma Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "Allah'a Sığınmanın En Güzel İfadesi: Muavvizeteyn Suresi" konulu cuma hutbesi okundu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından bu hafta yeni bir uygulama da başlatıldı. Her hafta cuma sabahı yayımlanan hutbe ile birlikte artık hutbenin işaret diliyle anlatıldığı video paylaşılacak. Başkanlık tarafından hazırlanan video ile işitme engelli vatandaşlar da hutbeye ulaşabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber