Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Haziran 2018 - 14:28 Yorum: 0

Diyar Masa ekipleri vatandaşlarla buluşuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Diyar Masa Gezici ekipleri, dış ilçelerde...

Diyar Masa ekipleri vatandaşlarla buluşuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Diyar Masa Gezici ekipleri, dış ilçelerde açtığı stantlarda Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını tanıtıyor, vatandaşların sorunlarına çözüm arıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Diyar Masa Gezici ekipleri, yeni bir çalışma başlattı. Kent merkezindeki sorunların çözümü için muhtarlıklar başta olmak üzere mahallelerde vatandaşları ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi, dış ilçelerde açtığı stantlarla da kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşlara ulaşarak sorunlarına çözüm arıyor.

Lice ile Kulp'tan sonra Çermik ve Çüngüş'te çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Diyar Masa Gezici ekipleri, açtığı stantlarda Büyükşehir Belediyesi'ni tanıtan dergi, broşür ve benzeri çeşitli materyaller bulunduruyor. Vatandaşların ziyaret ettiği stantlarda sorunları not eden ekipler, Büyükşehir Belediyesinin ilgili birim amirlerine iletiyor.

Büyükşehir Belediyesi Diyar Masa Gezici ekipleri, tüm ilçelerde vatandaşlarla buluşarak vatandaşların sorunlarına çözüm aramaya devam edecek.

Diyar Masa ekipleri vatandaşlarla buluşuyor

Diyar Masa ekipleri vatandaşlarla buluşuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber