Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 04 Eylül 2016 - 11:33 Yorum: 0

Diyarbakır Başbakana hazır

Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır ziyareti öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Diyarbakır Başbakana hazır

Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır ziyareti öncesi hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Yıldırım'ın konuşma yapacağı alanda bomba araması yapılırken, vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için açık alan serinletme sistemi kuruldu.

Binali Yıldırım, Başbakan olduktan sonra Diyarbakır'a ilk ziyaretini bugün gerçekleştirecek. En son, AK Parti Genel Başkan adaylığının açıklandığı gün kente gelen Yıldırım'ın bugün Diyarbakırlılara hitap etmesi beklenirken, kentte hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Yıldırım'ın güzergahında bulunan yollara pankartlar asıldı, konuşma yapacağı valilik önüne ise platform kuruldu. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı alanda polisler bomba araması yaptı.

Öte yandan, Başbakan Yıldırım'ın mitingine katılacak olan vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için alana seyyar serinletme sistemi kuruldu.

Başbakan Yıldırım'ın terör operasyonlarının yapıldığı bölgelere yönelik yatırım ve teşvik paketini açıklaması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber