Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Aralık 2014 - 15:18 Yorum: 0

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 15 araç aldı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ile kırsal kesimde karla mücadele etmek için 5 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 5 adet kazıcı ve yükleyici, 5 adet de pikap satın...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 15 araç aldı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ile kırsal kesimde karla mücadele etmek için 5 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 5 adet kazıcı ve yükleyici, 5 adet de pikap satın aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanan ilçelerde çalışma yürütmek üzere yeni araçlar aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal ve Bakım, Onarım Müdürü Kasım Yalçın, kurdukları karla mücadele araçları ile ilçelerdeki sıkıntıları minimuma indireceklerini söyledi.

Yalçın, iş makinelerine 1 milyon 100 bin lira para harcadıklarını ve kışa hazır olduklarını belirtti.

Yalçın, mevcutlarla 7 adet kar küreme ve tuzlama aracına sahip olduklarını ifade etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, 2015 yılında ise hafriyat, asfalt gibi işlerde kullanmak üzere 10 adet kamyon, 5 adet pikap, 3 adet kamyonet, 2 adet ekskavatör ile 4 adet silindir almayı hedeflediği bildirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber