Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Mayıs 2019 - 19:33 Yorum: 0

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden bayrak açıklaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, şehir merkezi protokol yolu üzerindeki direklere asılı bayrakların indirildiği iddialarına...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden bayrak açıklaması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, şehir merkezi protokol yolu üzerindeki direklere asılı bayrakların indirildiği iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, "Bazı yazılı ve görsel medya kuruluşlarınca servis edilen ve şehir merkezi protokol yolu üzerindeki direklere asılı bayrakların Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizce indirildiğine yönelik iddialar tamamen asılsız, yalan ve asparagastır. Görüntü ve fotoğraflarda görülen bölgede daha önceden asılmış bayrak söz konusu değildir. Aynı yanlı basın kuruluşlarının daha önce de defalarca bilinçli olarak halkımızı da yanıltmaya dönük haberleri yapmışlardır. Niyetlerinin kötülüğünden şüphe olmayan bu yaklaşımların gazetecilik etiği ile bağdaşmamaktadır. Bu haberleri servis eden yanlı medya kuruluşları hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını belirtmek isteriz." ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber