Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü16:34 Kültür merkezi tartışması16:34 Madagaskar’ı vuran kasırgada can kaybı 18’e çıktı16:34 Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nden, Ramazan kolisi desteği
Sami Er
Sağlık 11 Mayıs 2021 - 23:48 Yorum: 0

Diyarbakır Emniyeti’nden Kızılay’a kan bağışı

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve emniyet mensupları, pandemi salgını ve kısıtlamalardan dolayı Kızılay'ın azalan kan stokları için...

Diyarbakır Emniyeti’nden Kızılay’a kan bağışı

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve emniyet mensupları, pandemi salgını ve kısıtlamalardan dolayı Kızılay'ın azalan kan stokları için kan bağışında bulundu.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve Türk Kızılay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi iş birliği ile bir kan bağışı kampanyası düzenlendi. Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen kampanyaya Diyarbakır Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Kızılay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Naif Yılmaz, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve teşkilat mensupları katıldı.

"Şu ana kadar 270 ünite kan verildi ve hala devam ediyor"

Kan bağışında bulunan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, pandemi sürecinde hem de Ramazan'ının girmesiyle özelikle bağış noktasında önemli ölçüde düşüş olduğunu söyledi. Kan stoklarının erdiğini söylediğini belirten Müdür Yaman, "Valimizin teşvikleriyle Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü olarak bir kampanya yapalım. Hem stoklara destek olalım. Hem de kampanya ile belki diğer kurumlara bağışçı olmak isteyen diğer kurumlara belki örnek oluruz düşüncesiyle böyle bir organizasyon yaptık. Bizim arkadaşlarımız bir taraftan suç ve suçlu ile mücadele ediyor. Bir taraftan pandemi dolayısıyla yoğun tedbirler var. Arkadaşlarımız oralarda görev alıyorlar. Para yardımları yapılıyor, onları ulaştırmada görev alıyorlar arkadaşlarımız. Çok yoğun bir mesai içerisindeler. Bu iş yoğunluğunda arkadaşlarımız bu kampanyayı duyunca hiç tereddüt etmeden gönüllü oldular. Şu ana kadar 270 ünite kan verildi ve hala devam ediyor. İnşallah bunun çok daha fazlası olacak" dedi.

Kızılay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Naif Yılmaz, Vali Münir Karaloğlu'nun değerli katkıları, değerli Emniyet Müdürünün değerli çabalarıyla bugün Diyarbakır'da kan stoklarında herkese yetecek kadar olmazsa bile, en azında acil ihtiyacı karşılayacak değerli bir rakama ulaştıklarını kaydetti. Dr. Yılmaz, "Değerli müdürümü ve kahraman emniyet mensubu kardeşlerimize, çalışanlarımıza gerçekten şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbakır Emniyeti’nden Kızılay’a kan bağışı

Diyarbakır Emniyeti’nden Kızılay’a kan bağışı

Diyarbakır Emniyeti’nden Kızılay’a kan bağışı

Diyarbakır Emniyeti’nden Kızılay’a kan bağışı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber