Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 14 Ekim 2016 - 22:23 Yorum: 0

Diyarbakır Lice’de narkotik terörüne büyük darbe

Diyarbakır Lice'ye bağlı Uçarlı köyünde gerçekleştirilen Narko-Terör operasyonunda, 2 buçuk ton esrar maddesi, 10 bin kök kenevir bitkisi, 5 adet tabanca...

Diyarbakır Lice’de narkotik terörüne büyük darbe

Diyarbakır Lice'ye bağlı Uçarlı köyünde gerçekleştirilen Narko-Terör operasyonunda, 2 buçuk ton esrar maddesi, 10 bin kök kenevir bitkisi, 5 adet tabanca ve PKK/KCK'ya ait örgütsel doküman ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma unsurlarınca 14 Ekim 2016 günü Diyarbakır Lice'ye bağlı Uçarlı köyüne Narko-Terör operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonun sonucunda 2 buçuk ton esrar maddesi, 10 bin kök kenevir bitkisi, 5 adet tabanca ve PKK/KCK'ya ait örgütsel doküman ele geçirildi.

Operasyon kapsamında örgüt ile bağlantılı olduğu tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturmanın PKK/KCK terör örgütünün uyuşturucu finansmanının deşifresi kapsamında çok yönlü olarak devam ettiği kaydedildi. Ayrıca ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değeri 20 milyon TL olarak açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber