Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 19 Mayıs 2015 - 14:32 Yorum: 0

Diyarbakır Milletvekili Cumali İçten, Çakır’ı makamında ziyaret etti

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cumali İçten beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve bazı partililerle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Diyarbakır Milletvekili Cumali İçten, Çakır’ı makamında ziyaret etti

19 Mayıs Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler nedeniyle bölge illerinde partililerle birlikte ziyaretlerde bulunduklarını belirten Diyarbakır Milletvekili Cumali İçten, “Malatya, Diyarbakır’ın komşu illerinden biri olup, Malatya’da da çok sayıda hemşerimiz bulunmakta. Hem onlarla görüşmek hem de adaylarımıza destek olmak amacıyla Malatya’da bulunuyoruz.

Büyükşehir belediye Başkanımız Ahmet Çakır beyin Malatya’da çok güzel hizmetler yaptığını görüyoruz. Yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. AK Parti döneminde yerel yönetimler gerçekten önemli hizmetlere imza atıyorlar” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekili Cumali İçten’in iki günden beri Malatya’da olduğunu, hem merkezde hem de ilçelerde birlikte gezdiklerini belirterek, “Diyarbakır Milletvekilimiz Cumali Bey iki gündür Malatya’da bulunuyor. Malatya’da bulundukları süre içerisinde birçok geziye iştirak ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, Cumali İçten’in örnek bir milletvekili olduğunu belirterek, “Diyarbakır milletvekilimiz, gerçekten de zor bir bölgenin milletvekili olarak görev yapıyor. Milletvekili seçildiği günden beri bölgenin sorunlarının çözümü için elinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Özellikle çözüm süreci nedeniyle yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Malatya ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber