Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 12:23 Yorum: 0

Diyarbakır Müftülüğünden ödüllü yarışma

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Müftülüğünce "Aile olmak sizin için ne ifade eder" konulu kısa film, kompozisyon, şiir, resim ve karikatür dallarında ödüllü yarışma düzenleceği belirtildi.Diyarbakır...

Diyarbakır Müftülüğünden ödüllü yarışma

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Müftülüğünce "Aile olmak sizin için ne ifade eder" konulu kısa film, kompozisyon, şiir, resim ve karikatür dallarında ödüllü yarışma düzenleceği belirtildi.

Diyarbakır Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, yaptığı yazılı açıklamada, yarışmanın, üniversite, lise, ortaokul ve Kuran kursu öğrencileri arasında yapılacağını kaydetti.

Açıklamada, günümüz modern dünyasının alarm veren vahim probleminden bir tanesinin kutsal olan aile değerine yabancı kalınması olduğuna işaret eden Erdoğmuş, sorumluluk gereği bu probleme dikkat çekmek istediklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber