Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 15 Ağustos 2016 - 20:03 Yorum: 0

Diyarbakır Valiliği: “Saldırıda 5’i polis, 7 kişi şehit oldu, 45 kişi yaralandı”

Diyarbakır Valiliği, Bölge Denetleme İstasyonu'na bomba yüklü araçla yapıldığı değerlendirilen terör saldırısında 5 polis, 1'i çocuk, 2 sivil olmak...

Diyarbakır Valiliği: “Saldırıda 5’i polis, 7 kişi şehit oldu, 45 kişi yaralandı”

Diyarbakır Valiliği, Bölge Denetleme İstasyonu'na bomba yüklü araçla yapıldığı değerlendirilen terör saldırısında 5 polis, 1'i çocuk, 2 sivil olmak üzere 7 kişinin şehit olduğunu, 45 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Diyarbakır-Batman karayolu Bismil yol ayrımında bulunan, vatandaşlarımızın özel araçları ile ve toplu taşıma araçlarıyla yoğun olarak bulunduğu bölgedeki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Denetleme İstasyonu'na yönelik olarak, saat 13.10 sıralarında, bölücü terör örgütü mensuplarınca bomba yüklü araçla yapıldığı değerlendirilen bir saldırı gerçekleşmiştir. Meydana gelen patlamada, 5'i polis memuru, 1'i çocuk 2'si sivil vatandaş olmak üzere 7 kişi şehit olmuştur. 7'si polis, 4'ü teknik personel, 34'ü vatandaşımız olmak üzere, toplam 45 kişi ise yaralanmıştır. Yaralılardan 29'u taburcu edilmiş olup halen 7'si polis memuru olmak üzere 16 yaralımızın tedavilerine devam edilmektedir. Sivil ve çocuk ayırımı yapılmadan ve vatandaşlarımızın zarar görmesi umursanmadan düzenlenen bu saldırıda şehit olan polis memurlarımıza ve vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber