Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ekim 2020 - 16:28 Yorum: 0

Diyarbakır Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı

Diyarbakır Valiliği, Vali Münir Karaloğlu ve valilik çalışanlarının isimlerinin kullanılarak vatandaşlardan para istenildiği bilgisinin geldiğini belirterek,...

Diyarbakır Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı

Diyarbakır Valiliği, Vali Münir Karaloğlu ve valilik çalışanlarının isimlerinin kullanılarak vatandaşlardan para istenildiği bilgisinin geldiğini belirterek, dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, son dönemde yaygınlaşan bir dolandırıcılık yöntemi ile Vali Münir Karaloğlu ve valilik çalışanlarının isimleri kullanılarak, vatandaşlardan para talep edildiği hususunda valiliğe bilgi iletildiği belirtildi. Açıklamada, "Uygulanan yöntem kesinlikle bir dolandırıcılık, uygulayanlar ise dolandırıcılardır. Vatandaşlarımızın benzer taleplerle karşılaşmaları durumunda, durumu emniyet birimlerimizle ivedilikle paylaşmalarını önemle rica ederiz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber