Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Eylül 2016 - 11:33 Yorum: 0

Diyarbakır’da 336 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir kamyonetin kasasında yapılan aramada, 13 ayrı çuval içerisinde, 336 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır’da 336 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir kamyonetin kasasında yapılan aramada, 13 ayrı çuval içerisinde, 336 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Bismil ilçesinde, teröristlerin muhtemel bombalı araç saldırılarını önlemek, kırsal kesimdeki hareketlerini kısıtlamak, aranan şahısları yakalamak ve suç delillerini ele geçirmek maksadıyla 31 Ağustos'ta saat 16.00 sıralarında yol kontrol ve arama faaliyeti yapılmıştır. Çalışmada, Silvan istikametinden Bismil istikametine doğru seyir halinde bulunan Mirzabey Mahallesi yol ayrımı mevkiinde bulunan arama noktasında durdurulan Z.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 72… plakalı KİA marka beyaz renkli kamyonetin kasasında ve içerisinde arama yapılmıştır. Aramada, 13 adet ayrı çuval içerisinde 336 kilo10 gram kubar esrar bulunmuştur. Z.A.'nın yanındaki M.M. isimli şahsın yapılan üst aramasında ise 1 adet siyah renkli Walther marka namlusuna mermi sürülmüş emniyeti açık ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ile 8 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirilmiştir. Bismil Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 2 şüpheli gözaltına alınmış olup adli işlemlere devam edilmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber