Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Diyarbakır'da 720 ticari taksi şoförüne sertifika

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce şoförler odasına bağlı çalışan 720 ticari taksi şoförlerine sertifa verildi.Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik...

Diyarbakır'da 720 ticari taksi şoförüne sertifika

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce şoförler odasına bağlı çalışan 720 ticari taksi şoförlerine sertifa verildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen sertifika töreninde konuşan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, eğitimli insanın topluma daha iyi katkı sağlayacağı için eğitim programı düzenlediklerini belirtti.

Böğürcü, "Teknolojik gelişmeler insanların yaşam standardını olumlu yönde yükseltmesine karşın olumsuz sonuçları da beraberinde getirmiştir. Trafik kazasıda bunların başında yer alıyor. Ülkemizde trafik kazaları gelişmiş ülkelere daha fazladır. Bu konuda toplumun bilinçlenmesi ve eğitilmesi lazım" dedi.

Törene Ticari Taksiler Kooperatifi (TİTAK) Başkanı Mehmet Aytaç, Diyarbakır Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sıtkı Erge ve çok sayıda ticari taksi şoförü katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber