Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 13:08 Yorum: 0

Diyarbakır'da acil sağlık hizmetleri çalışanlarına yönelik "Hasta ile İletişim" toplantısı

Diyarbakır'da görev yapan acil sağlık hizmetleri çalışanlarına yönelik "Hasta ile İletişim" konulu toplantı yapıldı

Diyarbakır'da acil sağlık hizmetleri çalışanlarına yönelik 'Hasta ile İletişim' toplantısı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da görev yapan acil sağlık hizmetleri çalışanlarına yönelik "Hasta ile İletişim" konulu toplantı yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Özel Genesis Hastanesi tarafından bir otelde düzenlenen programda konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar, toplantının acil sağlık çalışanları için önemli olduğunu söyledi. 

Toplantının acil tıp hizmetinde görev yapan sağlık çalışanlarına eğitim verme amacıyla yapıldığını belirten Avar, "Acil tıp hizmeti veren sağlık kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde bir organizasyon yaptık. Programda verilecek eğitim hepimiz için faydalı olacak. Hasta ile doğru iletişim, sağlık çalışanları için önem arz etmektedir, yaptığımız eğitim faaliyetinde hayat kurtarıcı bilgiler verilecek" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, katılımcılara öfke kontrolü, stresle başa çıkma ve iletişim konuları anlatıldı.

Programa, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hakan Karakaş, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Orak, Özel Genesis Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Sanay ve 112 acil servis çalışanları katıldı.

ETİKETLER: Diyarbakır
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber